Showbiz
0

Britney se skinula u prodavnici i ukrala periku

Sarajevo-x.com
Foto: Metro
Foto: Metro
Baš kada svi pomisle da je napokon došla sebi, Britney Spears ponovno napravi eksces. Ovog puta Britney je skinula gaćice kako bi probala donje rublje u Hustler prodavnici za odrasle, a kada joj je rečeno da ih mora kupiti, Britney je na izlasku uzela periku sa lutke i jednostavno izašla.

Britney Spears je iz prodavnice izašla u pratnji policije jer je ukrala periku i nepristojno se ponašala u prodavnici Hustler.

Ušavši u prodavnicu Hustler, Britney je željela probati gaćice u kabini, ali joj je prodavačica rekla kako nije dopušteno probavati donje rublje iz higijenskih razloga. Ljutita Britney je negodovala na čas, a zatim skinula hlače i gaćice te probala željeno donje rublje.

Šokirano osoblje i kupci u prodavnici nisu mogli vjerovati da je učinila takvo što, a kada je prodavačica povikala "Ne možete donje rublje probavati ovdje!", Britney joj je poput razmaženog djeteta odgovorila "Pa kad mi ne date da ih probam u kabini...".

Raspoloženje Britney Spears se dodatno pogoršalo kada joj je prodavačica rekla da probane gaćice mora i kupiti. Pjevačica se samo namrštila, ali je platila kreditnom karticom. Nakon toga je prišla jednoj od lutki, uzela s nje periku i stavila je na glavu te jednostavno izašla iz prodavnice.