Showbiz
0

Britney pronašla novu ljubav u klinici za odvikavanje

Sarajevo-x.com
Posrnula pop pjevačica Britney Spears je, čini se, u rehabilitacionoj klinici našla vremena i za upoznavanje nove ljubavi. Radi se o rockeru Jasonu Filyawu, koji se također liječi od ovisnosti o alkoholu.

Jason je za TMZ.com izjavio kako su se sreli na sastancima Anonimnih alkoholičara i kako je on 100 posto podržava u svemu. Dodao je kako su njih dvoje postali jako bliski i da joj on pomaže u “duhovnom izlječenju”. 33-godišnji gitarista je otkrio kako se njih dvoje već od prije poznaju i da su 2003. zajedno snimili par pjesama u New Yorku.

Na drugoj strani, već su počele kružiti glasine kako razmažena Britney zahtijeva da se u klinici prema njoj ponašaju kao prema velikoj zvijezdi.

Naime, anonimni izvor za časopis Star izjavio je kako je Britney jako zahtjevna i da, kada ne dobije ono što želi, ima napade bijesa kao 12-godišnje dijete.

“Odbija da posprema za sobom, a čak je pitala može li zaposliti spremačicu. Traži posebnu hranu, sve posebno za nju i nije ljubazna prema ljudima. Pije oko 24 limenke Coca-Cole dnevno”, izjavio je izvor.