Showbiz
0

Britney posjetila bolesnu djecu u Miamiju

Sarajevo-x.com
Popularna pop pjevačica Britney Spears se izgleda, nakon brojnih turbulencija u privatnom životu, u potpunosti posvetila ulozi brižne majke. Nedavno je samo sat vremena pred nastup u America Airlines areni, odlučila posjetiti bolesnu djecu u jednoj bolnici u Miamiju. Dječica su bila oduševljena njome, objavili su američki mediji.

Dvadesetsedmogodišnja pop pjevačica posjetila je četrdesetero bolesne djece u jednoj bolnici u Miamiju, te ih razveselila slikajući se sa njima i dijeleći im autograme.

Tokom posjete majka dvojice sinove, donirala je 100 hiljada dolara bolnici i posebnom programu "Big Apple Circus Clown Care" u sklopu bolnice.

Nakon polusatne posjete bolnici slavna pjevačica se zaputila na pozornicu America Airlines arene, gdje je održala koncert u sklopu svoje turneje "Circus".

Inače, Britney je u decembru izdala svoj novi, šesti, album "Circus" koji je već prodan u 1,3 miliona primjeraka, a dvije pjesme s tog albuma "Womanizer" i "Circus" popele su se na prvo mjesto muzičkih lista.