Ponovo problemi
0

Britney planira svjetsku turneju, a Adnan priča o porniću

Sarajevo-x.com
Američka pjevačica konačno je, čini se, pohvatala konce svog haotičnog života i odlučila se ozbiljno pozabaviti vlastitom karijerom. Međutim, vijest o planiranoj svjetskoj turneji zasjenila je izjava njenog bivšeg dečka Adnana da planira prodati video snimku njihovog seksualnog odnosa.

Samo što je najavila planove o svjetskoj promociji nadolazećeg albuma "Circus", ravnotežu u životu Britney Spears poremetio je njen bivši ljubavnik i paparaco koji je magazinu Heat otkrio kako će tajnovitu video snimku seksa s pop zvijezdom prodati onome ko ponudi "pravi iznos".

Adnan Ghalib je tako javnosti potvrdio da škakljiva snimka svakako postoji, te da je snimljena u Meksiku. Ako je vjerovati glasinama na spornoj video snimci ranije problematična pop princeza na sebi ima samo rozu periku.

Tamnoputi Britanac upustio se u ljubavnu vezu s Britney u jednom od najtežih perioda u njenom životu, kada je u javnosti doživjela pravi nervni slom. Par se razišao početkom ove godine, a od tada u javnosti kruže glasine o njihovom kućnom porniću.

Nakon što je u novembru prošle godine objavila svoj posljednji album "Blackout" Britney se nije potrudila ni održati koji koncert u svrhu promocije pomenutog albuma. Međutim, tokom nedavnog gostovanja u emisiji radio stanice Z100 u New Yorku, slavna pjevačica je kazala kako svakako planira iduće godine obići cijeli svijet i promovirati pjesme s novog albuma. Ovo će biti njena prva turneja nakon četverogodišnje pauze.

Album "Circus", koji bi prema mišljenju mnogih, Britney Spears trebao vratiti na sami vrh svjetske muzičke scene, u prodaji bi se trebao naći 2. decembra, kada će majka dvoje djece proslaviti 27. rođendan.