Izgovorili "Da"
27

Britanski muzičar Ed Sheeran vjenčao se u tajnosti sa Cherry Seaborn

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedan od najpoznatijih britanskih muzičara Ed Sheeran oženio se u tajnosti izabranicom svoga srca Cherry Seaborn, otkriva Mirror. Naime, privatna ceremonija održana je na Edovom imanju malo prije samog Božića.

Na ovo malo vjenčanje nije bio pozvan niko od slavnih osoba, a popis gostiju bio je ograničen na stare školske prijatelje, blisku porodicu i svećenika koji ih je vjenčao.

Jedan izvor blizak paru ispričao je kako su 28-osmogodišnji Ed i njegova dvije godine mlađa supruga Cherry ostvarili san da imaju malo zimsko vjenčanje.

"Bilo je samo 40 ljudi na svadbi, tako da nije bila ni njegova prijateljica Taylor Swift, niti bilo ko od poznatih i slavnih ličnosti. Nisu željeli puno buke, već nešto što je samo njihovo. Sićušno zimsko vjenčanje", rekao je izvor za The Sun.

Glasine da se par vjenčao pojavile su se početkom ovog mjeseca kada je Ed u javnosti pokazao prsten na lijevoj ruci.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vjerili su se 2017. godine, a ovu vijest Ed je podijelio sa svojim fanovima samo sedam dana nakon vjeridbe.

"Dobio sam zaručnicu neposredno prije Nove godine. Mnogo smo sretni i zaljubljeni ", rekao je tada Ed.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ed je Cherry upoznao još dok su bili srednjoškolci. On joj je već tada priznao da mu se sviđa, ali njihova veza nije opstala jer je Cherry svoje obrazovanje nastavila na Univerzitetu u Americi.

Međutim, svoju romansu obnovili su 2015. godine. A svoj najveći hit "The Shape Of You" Ed je posvetio upravo svojoj najvećoj ljubavi Cherry.