"I ovo ćemo s tobom"
54

Brat princeze Kate podijelio njenu fotografiju iz djetinjstva uz emotivnu poruku

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Mlađi brat princeze Kate James Middleton usljed njene objave dijagnoze raka podijelio je njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva uz emotivnu poruku.
James se pridružio dobrim željama i porukama podrške koje je princeza dobila od današnje objave da boluje od raka i da je u ranoj fazi liječenja. Objavio je njihovu fotografiju uz poruku ohrabrenja.

"Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine", napisao je na Instagramu te poručio: "Kao porodica, i na ovu ćemo se popeti s tobom".

Njegova poruka je podijeljena uz fotografiju iz djetinjstva, a na kojoj je Kate prikazana u polo majici sa zavezanom kosom.

Podsjetimo, princeza se danas u videu odlučila obratiti javnosti te zaustaviti sve teorije zavjere o njenom braku, porodici, ali i zdravstvenom stanju.

"Htjela sam iskoristiti ovu priliku da vam se osobno zahvalim za sve divne poruke podrške i za vaše razumijevanje dok sam se oporavljala od operacije. Bilo je to nevjerovatno teških nekoliko mjeseci za cijelu našu porodicu , ali imala sam fantastičan tim ljekara koji se sjajno brinuo za mene, na čemu sam jako zahvalna. U januaru sam se podvrgnula velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan", otkrila je.

Tražila je razumijevanje za nju i porodicu jer joj "sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završi svoje liječenje".