"Uništio mu karijeru"
19

Brat Mela Gibsona o njihovom odnosu: Slava ga je promijenila, mrzim ono što je postao

L. R.
Donal i Mel Gibson (Foto: Instagram/Twitter)
Donal i Mel Gibson (Foto: Instagram/Twitter)
Glumac Donal Gibson nedavno je za medije progovorio o odnosu sa svojim starijim bratom Melom Gibsonom.

Naime, Donal je u intervjuu za The Daily Mail razgovarao o različitim fazama svog odnosa s bratom i okrivio slavu i bogatstvo za uništavanje njihove veze.Naveo je i da je Mel kriv što ga je stavio na crnu listu u Hollywoodu i time mu ozbiljno ugrozio karijeru.

"Mel i ja smo jednom bili toliko bliski da mi je nevjerojatno da ne razgovaramo, da nismo u kontaktu. Kad smo bili djeca, dijelili smo spavaću sobu, sve smo radili zajedno. Slava ga je promijenila. Počeo je vjerovati u vlastiti publicitet. Mel kojeg sam poznavao je nestao", objasnio je Donal.

"Hollywood ga je pojeo i ispljunuo. Meni, slava, novac, sve mu je išlo u glavu i stvorilo čudovište. Mrzim ono što je postao", dodao je.

Smatra da je Mel kriv za propast njegove karijere, jer su mnogi smatrali da je on poput njega. Naime, Mel je bio na meti kritika filma "The Passion of the Christ" iz 2004. godine zbog načina na koji je u filmu prikazao Jevreje.

Donal je kasnije objasnio da su stvaranje tog filma i kritike koje je dobio ozbiljno negativno utjecali na njegovu karijeru u filmskoj industriji te da mu je nakon toga bilo puno teže dobiti posao.