Pjevačica ga ucjenjivala
0

Brat Kevina Federlinea kaže da je on otac sina Britney Spears

Klix.ba
Britney Spears (Foto: AFP)
Britney Spears (Foto: AFP)
Christopher Federline, brat Kevina Federlinea, američkog plesača i repera koji je bio u braku sa pjevačicom Britney Spears, je izjavio da je spavao sa ovom pjevačicom dok je bila u braku sa njegovim bratom.

Kako piše Radar Online, Christopher je u nekim dokumentima, koje je predao na sud, naveo kako je on otac 7-godišnjeg Seana Prestona, sina pjevačice Britney Spears.

Prema izjavama neimenovanih izvora bliskih Christopheru, on je 18. decembra ove godine na sudu zatražio privremenu zabranu prilaska za Spears, za koju tvrdi da je krala od njega, da ga je ucjenjivala i maltretirala.

Christopher tvrdi da je Spears iz njegovog novčanika ukrala kreditnu karticu kada je došla u Kevinovu kuću kako bi preuzela sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Kako kaže Christopher, kada ju je pitao za račun od 4.500 dolara, ona mu se nasmijala u lice i rekla mu da joj je njegov brat Kevin uništio život. Također je zbijala šale na njegov račun i rekla mu da ima mali penis.

"Nakon toga me je počela ucjenjivati i rekla da će, ukoliko ja prijavim policiji da mi je ukrala kreditnu karticu, ona svima reći da sam ja pravi otac Seana Prestona, a ne moj brat Kevin. Priznajem da sam spavao sa Britney Spears i da jesam pravi otac, ali javnost to nije morala znati", kazao je Christopher.

Britney Spears još nije komentarisala ove navode.