Britanski tabloidi tvrde
0

Brak Angeline i Brada zapao u krizu

Sarajevo-x.com
Iako je slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt nedavno izjavio da u njihovom braku nema nikakvih nesuglasica i da žive sretno, britanski Mail on Sundey objavio je priču u kojoj tvrdi da brak slavnih glumaca polako 'popušta', te da oni već spavaju ne samo u odvojenim krevetima već i u odvojenim kućama.

Jolie i Pitt se trenutno nalaze na Long Islandu gdje su nedavno iznajmili kuću s obzirom da Angelina u okrugu Nasau snima novi film 'Salt'. No, prema pisanju britanskog magazina ovaj par boravi u odvojenim kućama i iako u javnosti svoj brak predstavljaju savršenim u suštini nije tako.

Izvor blizak paru izjavio je da Angelina često boravi u kućici na plaži gdje i prespava dok njen suprug, ukoliko je na Long Islandu, boravi u iznajmljenoj vili.

"Rijetko kad su skupa. Angelina boravi u kućici na plaži, dok je Bred u vili. No, on i u vilu rijetko odlazi, uglavnom boravi na nekim drugim mjestima što Angelinu dodatno potresa. Ona izgleda veoma loše i djeluje kao da je neprestano pod stresom", kazao je neimenovani izvor.

U medijima su se također pojavile i špekulacije da se Bred viđa sa bivšom suprugom, Jenifer Aniston.

"Iako ne postoje pravi dokazi, Bred je ipak u kontaktu sa Jen, što dodatno zabrinjava Angelinu", istakao je izvor.

Također, pozivajući se na drugi neimenovani izvor koji je posjetio kuću slavnog para britanski magazin tvrdi da se Angelina i Bred već dugo vremena ne viđaju, te da ona s djecom boravi u kućici na plaži, dok Bred rijetko kad dođe na Long Island, a i kada se pojavi odlazi u iznajmljenu vilu.

"Angelina je veoma slaba. Prošle sedmice je pretpjela lakšu povredu glave tokom snimanja filma, a njeno stanje se dodatno pogoršalo zbog toga što je njen suprug ne posjećuje. Ona je zaista očajna", dodao je neimenovani izvor.

Inače i slavni glumac, posljednjih mjeseci često putuje jer radi na snimanju svog novog filma ' Moneyball’.

Nepovoljan raspored i mnogo obaveza vjerovatno su razlog zbog kojeg je brak slavnog para zapao u tešku krizu no ni Angelina ni Brad nisu željeli komentarisati ove navode, objavio je Mail on Sunday.