Ne želi uništavati svoj život
2

Bradley Cooper: Više ne pijem i ne drogiram se

Klix.ba
Bradley Cooper (Foto: AFP)
Bradley Cooper (Foto: AFP)
Glumac Bradley Cooper je otkrio da više ne pije alkohol i da se ne drogira.

Cooper je rekao da je ostavio alkohol kada mu je bilo 29 godina, jer se zbog svog životnog stila, koji je uključivao mnogo zabava, osjećao destruktivno i depresivno.

"Više ne pijem i ne drogiram se. To što sam uvijek trijezan mi jako pomaže. Sjećam se da sam nekad znao sjesti pijan i sagledati svoj život. Posmatrao sam svoj stan i sve ostalo što imam i što sam postigao. Pitao sam se šta radim i šta se dešava. Bio sam toliko zabrinut o tome šta ljudi misle o meni, kako se snalazim i kako ću preživjeti samo taj jedan dan. Uvijek sam se osjećao kao uljez. Živio sam u svojoj glavi. Shvatio sam da neću moći ispuniti sav svoj potencijal i to me je jako uplašilo. Jednog dana sam shvatio da uništavam svoj život", rekao je Cooper za The Hollywood Reporter.

Tridesetsedmogodišnji Cooper se prisjetio i posebno strašnog događaja kada je pretjerao sa alkoholom i drogom te sam sebe povrijedio.

"Bio sam na zabavi i namjerno sam udarao glavom od betonski pod. Želio sam svima pokazati koliko sam jak. Udario sam glavom nekoliko puta. Noć sam proveo u bolnici. Dobio sam nekoliko šavova", rekao je Cooper.