U New Yorku
89

Bradley Cooper i Gigi Hadid se više ne skrivaju: Snimljeni tokom izlaska dok razmjenjuju poljupce

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Bradley Cooper i Gigi Hadid više ne skrivaju svoju vezu, a tokom večere s prijateljima ovog četvrtka u New Yorku snimljeni su dok razmjenjuju poljupce.

Par je primijećen kako se smije i ljubi dok su sjedili jedno pored drugog u popularnom restoranu Via Carota. Zajedno s njima bili su i Hadidin prijatelj Tan France i njegov kolega Antoni Porowski. Činilo se da je povod izlaska bio proslava 40. rođendana Porowskog.

Susret se nije završio večerom, a par je također prošetao gradom. Dok je Bradley šetao psa, Hadid je ćaskala sa svojim bliskim prijateljem.

Vjeruje se da je par počeo izlaziti u oktobru, a tek su u januaru odlučili potvrditi svoju vezu. Tada su snimljeni u Londonu kako se drže za ruke.

Par je dugo vremena pokušao kriti svoju vezu te su se u jednom periodu u tajnosti nalazili u kući na Rhode Islandu koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

Inače, Gigi Hadid ima trogodišnjeg sina Khaija s bivšim dečkom Zaynom Malikom, dok Bradley Cooper ima šestogodišnju kćerku Leu de Seine s bivšom Irinom Shayk.

Gigi su ranije povezivali i s Leonardom DiCaprijem, ali vezu nikada nisu potvrdili.