Showbiz
0

Brad Pitt: Vrlo sam emotivno doživio Angelininu operaciju

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Njegova zaručnica Angelina Jolie je prošle sedmice saopćila da je imala preventivnu dvostruku mastektomiju. O cijeloj stvari napokon je javno progovorio i Brad Pitt.

Iako su vremena teža nego ikada za njegovu porodicu, Brad Pitt tvrdi da je sretniji nego što je to ikada bio. Pitt je intervju dao magazinu Esquire tri mjeseca nakon što je njegova izabranica imala ovu tešku operaciju.

"Imam pregršt veoma dobrih prijatelja, imam svoju porodicu, ne znam da život može biti sretniji", kazao je Brad.

Njih dvoje imaju šestero djece i s njima u kući nikada nije tišina, ali to Bradu ne smeta, naprotiv, kaže da mu nedostaju kada nisu tu.

"Uvijek sam htio porodicu i htio sam da ona bude velika. Uvijek sam htio da bude tog žamora u kući, a kod nas ga stalno ima, bilo da se radi o brbljanju, bilo da se smijemo, bilo da neko vrišti ili plače", rekao je Brad.

"Volim to. Volim to. Volim to. Mrzim kada njih nema. Možda je lijepo na jedan dan odsjesti u hotelu i naći mira samo za sebe, pročitati novine, ali već sljedeći dan mi strašno nedostaje sva ta buka u kući", izjavio je ushićeno Brad.

Popularni glumac je pričao i o sebi kazavši da je vrlo nestalan, da ga ništa ne drži tako dugo. Kao primjer naveo je i to da mu je falilo samo malo da završi fakultet, tek da još napiše diplomski rad, ali je odustao.

Priznao je da mu je "rekreativno drogiranje" donijelo samo štetu, da je shvatio kako zbog toga propušta prilike u životu, a onda je prestao. Kaže kako je bio pomalo skitnica i da je želio svašta probati.

Brad je pohvalio Angelinu zbog njenog "herojskog čina", kazavši kako joj je bio podrška i kako je i dalje podržava u svemu.

"Naravno, vrlo sam emotivno sve to doživio", kazao je glumac.

Dodaje kako je Angelina imala mogućnost da sve zadrži za sebe, ali da je ipak to podijelila sa javnošću te da je pokazala kako vas takvo što može osnažiti.