Roditeljska ljubav je nezamjenjiva
0

FOTO / Brad Pitt slobodno vrijeme provodi u igri s djecom u parku

Sarajevo-x.com
Brad Pitt i Anegelina Jolie možda troše 10 miliona dolara godišnje na odgajanje djece i dadilje, ali, uprkos svom ubrzanom životu i brojnim obavezama, uvijek nađu vremena da budu s djecom.

Dadilje, privatni avioni, kursevi jezika i ispunjavanje svih želja djeci ne mogu zamijeniti odrastanje uz roditeljsku ljubav i pažnju, a to slavni holivudski par jako dobro zna. Stoga, se oboje trude da što više vremena provode s djecom, a paparazzi su ovog vikenda snimili Pitta kako se sa Knox i Vivienne igra u jednom parku u Hollywoodu.

Dok su se djeca igrala, spuštala niz tobogan i zabavljala glumac se trudio da aparatom na mobitelu zabilježi sve trenutke bezbrižne igre svojih mališana.

Inače, Angelina Jolie i Brad Pitt planiraju uskoro da se presele u Francusku, gdje trenutno obnavljaju nedavno kupljeni dvorac, piše Daily Mail.

Par godinama nema stalnog doma, gdje ih posao vodi i oni vode djecu, stoga su odlučili smiriti se na jednom mjestu, a to će po svemu sudeći biti maleni gradić na jugu Francuske. Njima će se pridružiti roditelji glumca, koji će im pomagati u odgoju djece i čuvati ih dok oni putuju.