Treba li se Angelina zabrinuti?
0

FOTO / Brad Pitt se ne odvaja od svoje asistentice

Sarajevo-x.com
On je želja mnogih žena širom svijeta, ali vrlo malo njih će dobiti priliku da bude tako blizu Brad Pittu kao njegova trenutna asistentica.

Brineta čije ime mediji još uvijek nisu otkrili trenutno je non-stop uz Pitta na snimanju njegovog novoh filma "Svjetski rat Z" u Glasgowu, čije ulice su preuređene tako da liče na one u Filadelfiji, jer se priča filma tamo smještena.

No, javnost je više zainteresovana za odnos između Pitta i njegove nove mlade asistentice, nego za film. Mada, prema onome kako stvari sada stoje, Bradova nevjenčana supruga Angelina nema razloga za brigu, jer je njegov odnos sa asistenticom strogo pofesionalan. Ipak uvijek postoji ono "ali".

S obzirom na to da je mlada asistentica veoma atraktivna, Angelina ima pravo i vjerovatno će biti pomalo ljubomorna, što je sasvim normalno za svaku ženu ili muškarca koji blisko sarađuju sa pripadnicima suprotnog spola.

Ekipa filma je trenutno u Glasgowu, gdje je jedna od ulica na kojima se snimaju postapokaliptične scene "Svjetskog rata Z", preimenovana u Bulevar Johna F. Kennedyja, a na nju su dovezeni i žuti taxi automobili, kao oni u Americi.

Brad, a naravno i Angelina, su stigli u grad u četvrtak, zajedno sa njihovih šestero djece, Maddoxom, Paxom, Zaharaom, Silohom i trogodišnjim blizancima Vivienne i Knox, a samo za njih je obezbijeđen cijeli voz, od Londona do Glasgowa.