Fanovi ne odustaju
6

Brad Pitt reagovao na glasine o pomirenju sa Jennifer Aniston

Klix.ba
Foto: Her
Foto: Her
Glumci Brad Pitt i Jennifer Aniston su prije 14 godina prekinuli svoju petogodišnju vezu, te su se nedavno ponovo počeli pojavljivati zajedno u javnosti što je izazvalo radoznalost medija koji su željeli saznati da li će se njih dvoje pomiriti.

Popularni glumac se nedavno razveo od Angeline Jolie s kojom je bio u braku još od 2005. godine kada je prekinuo sa Jennifer Aniston. Od tada se nekoliko puta pojavio s Jennifer u javnosti, te je čak i posjetio njenu rođendansku zabavu i donio joj poseban poklon, piše People.

Brada su novinari uhvatili kada je koračao prema svom automobilu u Los Angelesu te su ga pitali kolike su šanse da se pomiri sa Jennifer, na šta se on nasmijao i rekao: "O moj Bože", te nastavio koračati prema autu. Ubrzo je mahnuo novinarima i poželio im ugodan ostatak dana te se odvezao dalje.

"Njih dvoje imaju sasvim ljudski i normalan odnos. Da nije tako, ona ga ne bi pozvala na svoju rođendansku zabavu. To je bila velika noć za Jennifer, ona je slavila 50. rođendan. Zvala je sve bitne ljude iz svog života kako bi proslavila s njima, a Brad spada u tu grupu ljudi, tako da je normalno da on bude tu", rekao je izvor blizak glumici.

Iako su oboje slobodni, izvori bliski glumcima tvrde da su veoma male šanse da će se pomiriti ili da razmišljaju o vezi jedno s drugim.

"Njih dvoje su posljednjih deset godina živjeli odvojeno, bili su s drugim ljudima. Sasvim je normalno da su postali potpuno drugačiji nego što su bili kada su bili zajedno. Imali su dovoljno vremena da se prebole, pomirenja nema u planu", dodao je izvor.