Ljubav na daljinu
26

Brad Pitt poslao cvijeće i pecivo svojoj novoj djevojci Ines de Ramon i time potvrdio novu vezu

Klix.ba
Brad Pitt i Ines de Ramon (Foto: Twitter)
Brad Pitt i Ines de Ramon (Foto: Twitter)
Brad Pitt je za Valentinovo odlučio cvijećem i francuskim pecivom iznenaditi Ines de Ramon, djevojku za koju se smatra da je s njim u romantičnoj vezi.

Izvor blizak magazinu People, potvrdio je da Brad Pitt, koji je trenutno u New Yorku na snimanju novog filma, zaista bio taj koji je poslao cvijeće i francusko pecivo svojoj novoj djevojci Ines de Ramon i tako joj Valentinovo učini posebnim.

Pedesetdevetogodišnji glumac svojoj trideset godina mlađoj djevojci poslao je buket ružičastih božura i francusko pecivo. Ines de Ramon je kasnije viđena u Los Angelesu kako se smiješi dok je nosila poklone iz ureda u svoj automobil.

De Ramon i Pitt prvi put su potaknuli glasine o vezi u novembru prošle godine, kada su uočeni kako zajedno posjećuju koncert Bona u Los Angelesu. Nakon mjesec dana, zajedno su viđeni na proslavi njegovog 59. rođendana u Hollywoodu.

Inače, Ines de Ramon je direktorica brenda nakita Anita Ko Jewelry, a bila je u braku s glumcem Paulom Wesleyjem. S druge strane, Brad Pitt je u septembru najavio rastavu s Angelinom Jolie, a s kojom ima šestero djece.