Sve su bliži
94

Brad Pitt ponovo pronašao sreću u ljubavi? S lijepom Ines planira uploviti u Novu godinu

I. B.
Brad Pitt i Ines de Ramon sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti (Foto: Twitter)
Brad Pitt i Ines de Ramon sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti (Foto: Twitter)
Holivudska zvijezda Brad Pitt je, izgleda, ponovo pronašao sreću u ljubavi. Nakon što je nedavno potaknuo glasine o romansi s lijepom 29-godišnjakinjom Ines de Ramon, sada je poznato kako potencijalni par namjerava zajedno uploviti i u Novu godinu.
Ovu informaciju otkrio je izvor blizak paru za People, spomenuvši i kako dvojac provodi sve više vremena jedno s drugim te da si međusobno jako odgovaraju.

"Još uvijek nije ozbiljno, ali lijepo im je i zabavljaju se zajedno", otkrio je izvor blizak de Ramon.

Pitt i 30 godina mlađa Ines navodno su u vezi već nekoliko mjeseci, a upoznali su se preko zajedničkog društva.

Po prvi put su viđeni zajedno u javnosti krajem prošlog mjeseca kada su fotografisani na koncertu Bona u Los Angelesu. Tada su im se pridružili i Cindy Crawford, Rande Gerber i Sean Penn.

Na snimljenim fotografijama, dvojac je djelovao prisno, a u jednom trenutku Pitt je spustio ruke na Inesina ramena.

Iako niti jedno niti drugo još uvijek nisu potvrdili svoju romansu, jasno je da među njima nešto postoji. Ranije ove sedmice, Ines se pridružila slavnom oskarovcu i na premijeri njegovog novog filma "Babylon". Družeći se s ostatkom gostiju, Ines i Brad su tokom večeri razmjenjivali zagrljaje.

Inače, de Ramon radi za brend Nakita Anita Ko., a nastoji svoju privatnost držati za sebe te su shodno tome i njeni profili na društvenim mrežama zaključani. Javnost ju je upoznala i kao suprugu zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleya.

Par se rastao zajedničkom nakon tri godine braka, što je Ines potvrdila u septembru.

U međuvremenu, Pitt se 2019. zvanično razveo od Angeline Jolie, a prethodno je bio u braku s Jennifer Aniston od 2000. do 2005. godine.