U braku bili pet godina
38

Brad Pitt otkrio neobičan detalj o Jennifer Aniston: Čuo bih kako se otvaraju ladice u drugoj sobi

L. R.
Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: EPA)
Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: EPA)
Brad Pitt nedavno je u jednom intervjuu otkrio neobične detalje iz braka s Jennifer Aniston.

Kako glumac tvrdi Jennifer je ljubazna, inteligentna, privlačna i duhovita, ali njegov život s njom imao je i nekoliko negativnih strana, a jedno stanje je posebno uzrokovalo probleme u njihovoj vezi.

Naime, Jennifer ima poteškoća sa spavanjem zbog kojeg vrlo često mjesečari i da ga je to znalo uplašiti. Naveo je da je njeno stanje poprilično opasno, naročito dok su živjeli uz liticu.

"Puno toga obavi dok spava. Kućni alarm se uključio i našao sam je u dvorištu. Morala je proći kroz tri ili četiri sobe. Čuo bih kako se otvaraju i zatvaraju ladice u drugoj sobi i mislio sam da ću se vratiti na spavanje jer ona nešto radi", objasnio je.

Mjesečarenje može biti ozbiljno stanje jer je često uzrokovano nedostatkom sna, stresom, temperaturom i bolešću. Prema The Sleep Charity, epizode mjesečarenja obično traju od nekoliko sekundi do pola sata i događaju se tokom dubokog sna koji se javlja u prvih nekoliko sati nakon što zaspite.

"Ljudi koji mjesečare obično imaju otvorene oči ili zacakljen izraz. Oni obično ne odgovaraju na pitanja i neće vas često prepoznati. Poslije se više neće sjećati svojih noćnih aktivnosti, mogu biti zbunjeni kada se probude i općenito se sljedeći dan osjećaju umornije, uspostavljajući ciklus nedostatka sna", objasnila je direktorica The Sleep Charityja Lisa Artis.

Podsjećamo, Jennifer Aniston i Brad Pitt bili su u braku od 2000. do 2005. godine.