Vjenčanje odgođeno
0

Brad Pitt ljut na Angelinu kojoj je posao važniji od vjenčanja

Klix.ba
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Brak najpoznatijeg holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta trenutno je "na čekanju" ako je suditi po pisanju britanskih tabloida. Kako prenosi Daily Mail, Angelini je važniji posao od vjenčanja.

Nakon što su se vjerili proteklog proljeća i vjenčanje zakazali za august u jednom francuskom dvorcu, izgleda kako od toga neće biti ništa ovog ljeta. Razlog su velike obaveze koje glumica i režiserka ima oko tri filma koja namjerava snimiti.

Mnogi mediji prenose kako odnosi između ovog para nisu baš najsjajniji nakon što Angelina nije prisustvovala premijeri filma "Killing Them Softly" u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt.

Par trenutno živi u Londonu zajedno sa svoje šestero djece. Nezvanično, postoji dogovor između budućih supružnika po kojem oboje u istom trenutku ne mogu biti angažirani na filmskim projektima. Jedno od njih mora ostati sa djecom.

"Brad nije sretan što se Angelina odlučila posvetiti poslu i uzurpirati sve planove oko vjenčanja. On u zadnje vrijeme manje radi kako bi što više vremena proveo sa djecom. Čak i Angelinin otac Jon Voight pomaže Pittu oko djece", kazao je za Daily Mail izvor blizak holivudskom paru.