Showbiz
0

Brad Pitt i Angelina Jolie otputovali u Francusku

FENA
Luksuzna vila u vlasništvu Paula Allena
Luksuzna vila u vlasništvu Paula Allena
Brad Pitt i Angelina Jolie otputovali su u Francusku kako bi se pripremili za rođenje blizanaca, ali i njihovo navodno vjenčanje. Par i njihovo četvero djece u ponedjeljak su privatnim avionom doputovali Nicu u južnoj Francuskoj, a došli su u pratnji dviju dadilja i tri tjelesna čuvara.

Dok ne nađu vlastiti dom, Brad i Angelina će odsjesti u luksuznoj vili koja je u vlasništvu jednog od osnivača Microsofta, Paula Allena. "Ta vila jednostavno oduzima dah. Nalazi se na obali mora s predivnim pogledom na Mediteran, a u kući se u svakom trenutku nalazi najmanje dvanaest zaposlenika koji se brinu da Angelina, Brad i djeca u svakom trenutku imaju sve što požele.

Oni obožavaju Francusku i biti će ovdje sve do rođenja blizanaca, a Angelina razmišlja o rođenju u bolnici u Marseilleu", otkrio je izvor. Angelina, koja bi trebala roditi u lipnju, želi roditi u Francuskoj jer je to rodna zemlja njezine majke, nedavno preminule glumice Marcheline Bertrand.

Paula Allena, vlasnika vile u kojoj Brangelina trenutno boravi, Angelina je upoznala 2004. godine kada je liku iz crtića "Shark Tale" posudila svoj glas. "Shark Tale" producirala je kuća DreamWorks, koju je u to vrijeme sponzorirao Allen.