Kraj veze
0

Brad i Angelina se rastaju?

Sarajevo-x.com
Nove glasine da se najslavniji i najuticajniji par na svijetu rastaje opet su jutros popunile naslove svjetskih medija. Brad Pitt i Angelina Jolie navodno prolaze teške trenutke jer Pitt zadnjih mjeseci izbjegava boravak u njihovoj vili u Francuskoj u kojoj zajedno s parom živi i njihovo šestero djece.

Krajem godine par se trebao preseliti u Berlin, dok Pitt bude snimao svoj novi film "Inglorious Bastards", ali nepoznati izvor rekao je veza slavnog para pred raskidom.

Pitt (44), skoro cijeli prošli mjesec je proveo promovišući film braće Coen,"Burn After Reading", na venecijanskom film festivalu, kao i na Toronto film festivalu gdje se sastao sa bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Zatim, Brad je otputovao u Japan gdje je snimao reklamu za novi mobilni telefon, nakon čega je Angelina potpuno izgubila kontrolu, navodi izvor.

"Angelina je jako ranjiva. Još tuguje za majkom koja jer umrla prošle godine, a i pritisak koji joj donosi briga oko djece je ogroman. Stalno optužuje Brada da koristi svaku priliku da ih napusti, i već je na rubu živaca."

Brad, koji se navikao na stalne promjene raspoloženja svoje supruge, izbjegava sukobe jer je jako privržen djeci, dodao je izvor za britanski Daily Mail.