Showbiz
0

Bračni par Penn odustao od razvoda

Sarajevo-x.com
Oskarovac Sean Penn i njegova supruga, također glumica Robin Wright Penn povukli su zahtjev za razvod, koji su podnijeli u mjesecu decembru, stoji u sudskom dokumentu postavljenom na web stranici TMZ.com.

U zahtjevu za poništenje razvoda, podnesenom dan ranije u Vrhovnom sudu u Kaliforniji u okrugu Marin, sjeverno od San Franciska, stoji da je brakorazvodna parnica poništena bez predrasuda.

Glasnogovornik glumca Penna odbio je dati komentar i nikakvi detalji nisu bili dostupni. Četrdesetsedmogodišnji Sean Penn i četrdesetdvogodišnja Robin Wright Penn bili su u braku 11 godina prije nego što su podnijeli zatjev za razvod. Par ima dvoje djece.

Glumac je ostvario dugogodišnju glumačku karijeru u filmovima i osvojio je Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu “Mystic River” iz 2003. godine. Reditelj je i filma “Into the Wild”, koji je naišao na pozitivne reakcije kritičara.

Robin Wright Penn je započela karijeru osamdesetih godina, a nedavno je glumila u filmovima “Beowulf” i “What Just Happened?”, koji su imali premijeru u januaru ove godine na Sundance Film Festivalu, objavio je Reuters.