Zanimljiv susret
69

Boris Režak u posjeti Enisu Bešlagiću: Zajedno zapjevali "Sarajevo, ljubavi moja"

Klix.ba
Boris Režak i Enis Bešlagić
Boris Režak i Enis Bešlagić
Poznati banjalučki kantautor Boris Režak posjetio je Enisa Bešlagića koji trenutno boravi u Bingo City Centar u Sarajevu.

Ova dva šarmantna umjetnika su pjesmom zabavili, a duhovitim razgovorom nasmijali publiku, posjetioce i kupce, u ovom shopping centru.

Kako navodi u Sarajevo je stigao s porodicom. U početku su pričali o njegovom muzičkom putu, ali i tome kako ide u kupovinu. Enis je komičan način podijelio o tome kako izgleda odlazak u kupovinu sa suprugom, što je nasmijalo sve prisutne.

Boris Režak se nakon toga sjetio da je donio i poklon Enisu. Naime, pjevač je odlučio Enisu pokloniti bežični mikrofon kako ne bi previše "trošio" svoj glas. Enis je odmah odlučio iskoristiti mikrofon i našaliti se tako što je na kasu pozvao radnicu.

Nakon toga odlučili su zapjevati nekoliko pjesama. Započeli su s izvođenjem jednim od najvećih hitova Borisa Režaka, a to je pjesma "Anđeo". Nakon toga odlučili su zapjevati pjesme Kemala Montena "Sarajevo, ljubavi moja" i "Nije htjela".

Podsjećamo, Enisa Bešlagića su u Bingu proteklih dana posjetile brojne poznate ličnosti kao što su: Andrija Milošević, Hanka Paldum, Robert Dacešin, Neno Svjetlanović, Razija Mujanović, Jusuf Nurkić, Tarik Filipovič, Lana Pudar, Hana Hadžiavdagić i drugi.