Kćerka se zove Si
156

Boris Novković i 25 godina mlađa Iris Volf postali roditelji

Klix.ba
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Hrvatski pjevač Boris Novković i njegova 25 godina mlađa djevojka Iris Volf nedavno su postali roditelji kada je ona u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila kćerkicu koju su nazvali Si.

"Curicu smo nazvali Si, zajedno smo birali ime. Korijeni imena dolaze iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ovo ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", kazao je Novković za 24sata.hr, dodavši da se osjeća predivno, te kako mu je rođenje kćerke, pored rođenja dvojice sinova, najbitniji dan u životu.

Pjevač je prisustvovao porodu partnerice te je istakao kako ga nije bilo strah jer je cijeli proces vodio iskusan i stručan ljekar.

"Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer, a uvjeren sam da je ona negdje iz zlatnih visina odlučila sletjeti tiho u naš dom te je nas odabrala kao roditelje. Iris, Noa, Bono i ja ćemo se truditi da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i porodičnom smislu", kazao je Boris koji je u novembru prošle godine objavio kako i on i Iris jedva čekaju postati roditelji.

Njih dvoje su u vezi od proljeća prošle godine, a javnost im nije predviđala dugu vezu zbog razlike u godinama.

"Bila je to ljubav na prvi, na posljednji, na uvijek i zauvijek pogled", napisala je Iris koja je vezu obznanila na društvenim mrežama nakon što se par pojavio na nekoliko događaja zajedno. Boris dijeli njeno mišljenje te je u nekoliko navrata istakao kako je ona ljubav njegovog života i kako se odlično slažu.