"Prepolovila se"
0

Borba s kilogramima: Jessica Simpson smršala 45 kilograma

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jessica Simpson ne može biti ponosnija na sebe. Naime, ova 39- godišnja pjevačica uspjela je skinuti 45 kilograma od rođenja svoje šestomjesečne kćeri Birdie Mae.

Ona je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj je pokazala svoju novu liniju.

"Za šet mjeseci 45 kilograma manje. Ovo putovanje je za mene veoma emotivno iz više razloga, ali sam ponosna jer se ponovo osjećam kao ja. Čak i kada mi se činilo nemogućim izgubiti kilograme, odlučila sam se više potruditi", napisala je Simpson uz fotografiju na kojoj nosi crnu odjeću od glave do pete.

Mnogi njeni fanovi pohvalili su njen novi izgled.

"Uvijek izgledaš tako lijepo, pogotovo danas. Apsolutna si inspiracija svima nama"; "Plačem. Volim te Jessica. Uvijek si lijepa, ali tako sam ponosna na tebe"; "Volim tvoju iskrenost. Ti si tako pozitivan uzor svim mamama i ženama", napisali su oduševljeni fanovi.

Naime, pjevačica je u toku trudnoće u jednom trenutku imala gotovo 110 kilograma na svojih 1,61 metar visine. Na fotografiju je dobila više od 530 hiljada lajkova.

Jessica Simpson i njen suprug bivši NFL igrač Eric Johnson osim Birdie Mae imaju još dvoje djece - kćerku Maxwell i sina Acea.