Showbiz
0

Bono kum blizancima Pitta i Jolie

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slavni holivudski par Brad Pitt i Angelina Jolie pitao je Bona, frontmena grupe U2, da bude kum njihovim blizancima, Knoxu Léonu i Vivienne Marcheline i bili su van sebe kad je Bono prihvatio ovu ponudu.

Izvor blizak bračnom paru Pitt i Jolie izjavio je za britanski list "Sunday Mirror" da Brad i Angelina jako cijene ovog irskog muzičara.

"Oni su prijatelji već godinama. Brad je veliki fan U2-a i kada su se upoznali na jednoj zabavi prije nekoliko godina, rekao je Bonu koliko mu se divio", izjavio je jedan prijatelj slavnog para.

"Od tada su postali jako bliski što je Bradu posebno drago. Angelina je inspirisana Bonovim humanitarnim radom i veoma se dobro slaže sa njegovom ženom Ali Hewson, a Ali je Angelini poklonila odjeću iz svoga etno asortimana 'Edun'", dodao je anonimni prijatelj slavnog para.

Brad i Angelina će praviti planove za krštenje novorođene djece u narednim sedmicama. Još se nisu dogovorili koga će odabrati za kumu, ali je izvor dodao da Angelina želi da to bude njena bivša ljubavnica Jenny Shimzu.