Veliki ljubitelj nogometa
0

Bono Barceloni čestitao na trostrukoj kruni

Totalsport
Pjevač superpopularne rock grupe U2 Bono Vox sa svojim je bendom održao koncert na Barceloninom nogometnom stadionu Cam Nou, prvi u sklopu ovoljetne svjetske turneje.

Irski pjevač, inače veliki ljubitelj nogometa, je tokom koncerta čestitao Barceloni na osvajanju trostruke krune (španjolsko prvenstvo i Kup, te Liga prvaka), te je uputio čestitke i Barçinom treneru Josepu Guardioli koji je u svojoj prvoj sezoni na klupi ostvario takav uspjeh.

Riječi pohvale Bono je Barceloni uputio i zbog aktivnog sudjelovanja u programu Ujedinjenih naroda. Naime, na dresovima Barcelone na prsima umjesto imena velikog sponzora stoji napis UNICEF (Međunarodni fond za djecu koji brizi o kvaliteti životnog standarda djece i omladine).

  • Čestitke na osvajanju trostruke krune. Želim također iskoristiti priliku i zahvaliti klubu što nam je omogućio održavanje koncerta, a prije svega radi predanosti koju je pokazao u humanitarnom radu, poput reklamiranja imena UNICEF-a na dresovima bez ikakve financijske koristi zauzvrat. Barcelona je primjer u problemu koji nas se svih tiče – rekao je Bono, poznat po svojem dugogodišnjem humanitarnom radu.

Guardiola je s druge strane bio oduševljen Bonovim riječima, te je uzvratio komplimentima i darovao mu Barçin dres koji je pjevač nosio tokom koncerta.

  • Zahvalni smo U2 što je izabrao naš grad kao početnu stanicu svoje svjetske turneje - rekao je Guardiola.