Showbiz
11

Boltova sestra: Usain nikada nije prevario Kasi, fotografije su namještene

Klix.ba
Usain Bolt i njegove djevojka Kasi Bennett se neće razići nakon što su objavljene sporne fotografije na kojima se sportista ljubi i grli s drugim djevojkama, otkrila je njegova sestra Christine Bolt-Hylton.

Brazilska studentica Jady Duarte objavila je fotografije na kojima se mazi sa Boltom, te je on ljubi u vrta. Objavljen je snima njegovog "prljavog plesa" sa drugom ženom u klubu, te fotografije na kojim se u drugom noćnom klubu ljubi s trećom djevojkom na svoj 30. rođendan.

Njegova sestra je rekla da su on i Kasi solidan par i da će ostati zajedno jer su veoma zaljubljeni.

"Sigurna sam da se Kasi do sada navikla na sve to jer je on javna ličnost. Mislim da se ništa nije dogodilo između njega i Brazilke jer on previše voli Kasi da bi ugrozio vezu. Vidjela sam fotografije i ne vidim na njima da se išta dogodilo između njih", rekla je Christine.

Dodala je kako će fotografije sigurno uznemiriti Kasi, ali da će njih dvoje razgovarati i riješiti to.

"Usain ne vjeruje u prevare i iz razgovora s njim vidi se da je protiv toga. Do sada je nikada nije prevario. Bio je vrlo popularan kao mlad među djevojkama, ali nikada nije varao u vezama. Ako su on i Jady bili zajedno kao što kažem, onda je sigurno planirala da se fotografiše s njim kako bi ga optužili za prevaru", kazala je i istakla kako se njen brat definitivno treba izviniti djevojci zbog spornih fotografija.

Prema navodima očevidaca, Bolt je proslavljao rođendan u klubu u Riju. Plesao je s jednom djevojkom, drugu ljubio, a s Jady je otišao kući. Ispostavilo se da je brazilska studentica majka dvoje djece i udovica. Muž joj je bio narko diler Diná Terror koji je bio poznat po ubistvima i nasilju, a ubila ga je policija tokom razmjene vatre.

Bolt se vratio kući, a njegova djevojka Kasi samo je prokomentarisala kako bi voljela da nije došlo do ovog "otkrića".