Par ima sina Luku
19

Bojan Bogdanović i njegova dugogodišnja djevojka Zrinka Šehurić vjenčali se u Dubrovniku

D. J.
Foto: Pixsell/Grgo Jelavic
Foto: Pixsell/Grgo Jelavic
Hrvatski košarkaš rodom iz Mostara Bojan Bogdanović i njegova dugogodišnja partnerica Zrinka Šehurić vjenčali su se danas u Dubrovniku.

Par se vjenčao u crkvi sv. Ignacija, a nakon ceremonije čestitke su im uputili mnogobrojni prijatelji i rodbina.

Bojan i Zrinka, koja je rođenda u Dubrovniku, u društvu kumova prošetali su i starim gradom kako bi snimili svadbene fotografije.

Inače, slavni košarkaš svoj privatni život drži u strogoj tajnosti. Na njegovom Instagram profilu su uglavnom fotografije sa sportskog terena, a i u javnosti je rijetko viđen s Dubrovčankom Zrinkom. U vezi su šest godina i zajedno žive u SAD-u.

Lani su postali roditelji, a vijest na Facebooku je tad objavio Hrvatski košarkaški savez.

"Uoči prve utakmice Hrvatske na EuroBasketu stižu fantastične vijesti: kapetan hrvatske reprezentacije postao je tata! Čestitamo ponosnim roditeljima na predivnom sinu i želimo život ispunjen ljubavlju i veseljem", napisali su.

Bojan i Zrinka sinčiću su dali ime Luka.

Podsjećamo, Bogdanović je u mladost igrao nogomet, ali se u 12. godini prebacio na košarku i karijeru započeo u Zrinjskom. Uskoro ga je kupio veliki Real, a potom je 2009. prešao u Cibonu unatoč financijskom slomu kluba. Igrački je Bogdanović sazrio u Fenerbahčeu nakon čega je otišao u NBA ligu.