"Ne mogu ovako živjeti"
0

Bobo Vieri novinarima poručio da ga ostave na miru

Sarajevo-x.com
Nogometaš Christian Bobo Vieri opet je u centru pažnje. Ovaj je put zbog navodne veze sa starletom Nicole Minetti. Međutim, bivšem talijanskom reprezentativcu toliko je dosadilo da gleda svoje fotografije po novinama da je odlučio reći "dosta" jednom za sva vremena.
"Ostavite me na miru! Želim izaći iz mraka depresije koja me prati posljednjih godina. Apsurdno je i ne uspijevam sam sebi dati neki smislen razlog zašto me još uvijek pratite. Prestao sam igrati prije tri godine i tračevi nemaju smisla!", poručio je Vieri.

On smatra da je paparazzima postao zanimljiv još od veze s Elisabettom Canalis, bivše drage Georgea Clooneya, s kojom je nogometaš bio prije 10 godina.

"Mogu razumjeti da je u to vrijeme novinarima naša veza bila zanimljiva jer sam tada aktivno igrao, ali sada?! Zašto me prate? Zašto me fotografiraju? Ostavite me na miru, ne mogu ovako živjeti!", kategoričan je Vieri, koji kaže da se osjeća kao žrtva.

"Izađem iz kuće i stalno se moram osvrtati da li me neko prati. Ako pričan na telefon, moram paziti da li me neko sluša. Kad me neko zamoli za fotografiranje, nikada ne znam radi li se o bivšem obožavatelju ili želi fotografiju iskoristiti u druge svrhe. Kada stanem sa nekom prijateljicom imam noćne more da ću sljedeći dan osvanuti u novinama. Ne mogu više!", poručio je.