{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bobbyja Browna "izjeda" krivica: Trebao sam Kristinu poslati na liječenje i zaštititi je

6.8.2015. u 09:36
7
10
Bobbyja Browna "izjeda" krivica: Trebao sam Kristinu poslati na liječenje i zaštititi je
7
Bobbi Kristina Brown sahranjena je pored svoje majke Whitney Houston, no njen otac nije prisustvovao ukopu. Pogođen ovom velikom tragedijom kazao je prijateljima kako osjeća krivicu jer nije spriječio njenu smrt i da se "izjeda" jer se nije više borio za nju.
Foto: AFP
Foto: AFP
"Bobby osjeća veliku krivicu. Kazao je kako je trebao više raditi na tome da pomogne svojoj Krissy, pošalje je na liječenje, prisili Nicka Gordona da se iseli iz kuće i zaštiti je. Istakao je kako je to bila njegova dužnost kao oca, bez obzira na to što je bila odrasla. Kaje se što je nije spasio od nje same", rekao je porodični prijatelj za Daily Mail.

Bobby je rekao kako je bio svjestan da mu je kćerka odrasla u lošem okruženju gdje se koristila droga i u porodičnom nasilju koje se događalo s njim i Whitney, ali smatra kako se trebao jače truditi da sve to ispravi nakon što je pjevačica umrla.

"Rekao mi je kako je trebao otići na sud i natjerati je da ide na liječenje, kao što je to učinio otac Britney Spears i spasio je", kaže porodični prijatelj.

Jamie Spears je zatražio i dobio 2008. godine privatno i finansijsko starateljstvo nad svojom kćerkom te je zatražio njenu zaštitu od Sama Luftija, njenog bivšeg menadžera, nakon što je javno brijala glavu i vrijeđala paparazzije. Zahvaljujući tome, Britney je danas dobro i napreduje u muzičkoj karijeri.

Bobby se ovih dana suočio s još jednom teškom situacijom. Supruga mu je oboljela od dijabetesa i u teškom je stanju, a porodila se 9. jula dok je Kristina bila u hospiciju.

"Bobby je sretan što je beba rođena zdrava, ali je i dalje uništen. Sahranio je kćerku i sada strahuje da će mu i supruga umrijeti", kazao je prijatelj.

Sada brine o supruzi i djeci, te je rekao da će učinit sve da bude bolji otac. Bobby ima petero djece, sinove Landona koji je muzičar, Bobbyja Jr koji je na fakultetu, Cassiusa koji ima šest godina i kćerke LaPrinciu i Bodhi Jameson Rein Brown koja je tek rođena.

"Bobby je zakazao kada je riječ o Kristini, ali je obećao kako mu se to nikada neće desiti s ostalom djecom", rekao je prijatelj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: