Pokušava zaraditi na njenoj smrti
0

Bobby Brown pokušava prodati scenarij o braku sa Whitney

Sarajevo-x.com
Bivši suprug nedavno preminule pjevačice Whitney Houston, Bobby Brown, pokušava zaraditi na njenoj smrti tako što je navodno spreman potpuno "ogoliti" njihov brak kako bi na osnovu njegove priče bio snimljen film.

Kako prenose američki mediji, Brown čak želi da se njihova kćerka Bobbi Kristina pojavi u filmu, tumačeći jednu od uloga.

Brown je već pripremio scenarij zajedno sa partnerom u projeku Michaelom Pinckneyjem, a priča nosi naziv "The Bad Boy of R&B: The Bobby Brown Story". Navodno je scenarij napisan još prošle godine, prije smrti slavne pjevačice, ali nijedan holivudski studio nije pokazao interes za njega.

No, nakon što je Wihitney umrla, njen bivši suprug se nada kako će interes za film o njihovom braku porasti pa se ponovo dao u traganje za filmskim studiom koji će otkupiti prava na snimanje filma.

"Zapravo smo mi napisali scenarij u novembru 2011. godine, a u njemu je riječ o njihovom braku i zajedničkom životu. Definitivno se sada želimo vratiti toj priči i snimiti film. Radi se o zaista osjetljivoj priči, što je i razlog što nismo požurivali s tim. Željeli smo dati vremena porodici Bobbyjeve supruge i njenim obožavateljima da se stvari malo slegnu", rekao je Pinckney.

Pinckney bi trebao preuzeti i rediteljsku palicu, a navodno će zahtijevati da Bobbyja igra glumac koji nije toliko popularan i poznat.