Nastupio nakon pjevačicine smrti
0

Bobby Brown jecajući uzvikivao "Whitney, volim te"

Sarajevo-x.com
Bobby i Whitney su imali turbulentan brak
Bobby i Whitney su imali turbulentan brak
Samo nekoliko sati nakon što je saznao da mu je bivša supruga, pjevačica Whitney Houston, iznenada preminula u 48. godini, Bobby Brown je nastupio u Mississippiju.

Vidno potresen i sa suzama na licu sa bine je uzviknuo "Volim te". Nakon što je saznao za Whitneyjinu smrt, Bobby je je doživio emocionalni slom. No, pribrao se i odlučio odraditi zakazani nastup priznavši da mu je ovo najteži period u životu.

Ipak, većinu pjesama nije uspio otpjevati jer je cijelo vrijeme jecao na sceni. No, publika mu je pomagala uzvikujući Whitneyjino ime.

Bobby je slao poljupce u zrak i plačući kazao da voli svoju bivšu suprugu. Sa scene je otišao ni ne otpjevavši posljednju pjesmu do kraja. Njegovi prijatelji su kazali da ga je vijest o Whitneyjinoj smrti izuzetno potresla.

"Jecao je na telefon. Nije mogao izgovoriti šta se desilo. Izvan sebe je", kazao je prijatelj blizak pjevaču.

Bobby Brown i Whitney Houston su bili u braku prepunom uspona i padova 15 godina prije nego što su se odlučili razvesti 2007. godine. Godine 1993. su dobili kćerku Bobbi Kristinu, a u njihovom domu je nekoliko puta morala intervenisati i policija zbog nasilja u porodici.

On se povezuje sa njenim prvim problemima sa drogom.