Porodica se protivi
0

Bobbi se zaručila sa usvojenim sinom Whitney Houston

Klix.ba
Ubrzo nakon smrti slavne muzičke dive Whitney Houston pojavila se informacija da se njena kćerka Bobbi Kristina Brown i njen usvojeni sin Nick Gordon zabavljaju. Ubrzo se pokazalo da je to tačno.

Kako se čini, par već planira i vjenčanje. Na jednom od snimaka iz reality showa "The Houstons: On Our Own", koji prati Kristinin život, jasno se vidi da ona nosi zaručnički prsten od safira i dijamanata.

U videu koji je ekskluzivno objavio E! magazin u svom online izdanju, Bobbi je šokirala porodicu kada im je rekla kako se namjerava udati za Gordona. Ovaj magazin tvrdi da je ona smijući se saopćila: "Mi smo zaručeni".

U još jednom od snimaka koji je dospio u javnost vidi se kako Gary Houston, brat preminule pjevačice, raspravlja s Bobbi i govori joj kako niko nije znao da će se neko ko joj je gotovo kao brat pretvoriti u njenog momka. S druge strane, Bobbi ga uvjerava kako bi je porodica trebala podržati.

Whitney u javnosti nikada nije mnogo pričala o Nicku Gordonu, ali je bilo poznato da ga smatra sinom kojeg je odgajala zajedno sa rođenom kćerkom Bobbi.