{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bobbi Kristina sahranjena pored majke Whitney Houston

4.8.2015. u 09:56
10
13
Bobbi Kristina sahranjena pored majke Whitney Houston
10
Tijelo Bobbi Kristine Brown sahranjeno je danas na groblju u New Jerseyju kraj njene majke Whitney Houston.
Tijelo je dovezeno iz njenog doma u Newarku, a sahrani su prisustvovali samo rodbina i prijatelji. U blizini groblja pojavili su se i fanovi, a jedan od njih je kazao kako je došao u znak podrške porodici Houston i da je tu i zbog pokojne Whitney.

"Prije tri godine na ovom mjestu sam bio i zbog Whitney Houston", kazao je Michael Tarashuk.

Porodični prijatelj TV voditelj Kevin Frazier rekao je za Reuters: "Nije to bila sahrana slavne osobe već djevojčice čija rodbina ne može razumjeti zašto se tako brzo vratila na ovo mjesto".

Dvadesetdvogodišnja Bobbi Kristina preminula je u bolnici 26. jula, šest mjeseci nakon što je u kadi svoga doma u Atlanti pronađena u besvjesnom stanju.

Nakon incidenta nikada se nije probudila iz kome, a šestomjesečna borba i briga za njen život porodici je nanijela veliku bol. Sahrana je u subotu održana u Alpharetti u Georgiji.

Kristinina majka slavna pjevačica Whitney Houston utopila se u kadi hotela u Los Angelesu 2012. godine u večeri dodjele nagrada Grammy. Bobbi Kristina bila je jedino dijete koje je imala sa R&B pjevačem Bobbyjem Brownom. Zajedno su počele nastupati 1999. godine.

Kristininu smrt još uvijek obavija veo tajne, dok policija istražuje cijeli slučaj.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: