Showbiz
13

Boba hrani Lepu Brenu i pomaže joj da se oporavi

Klix.ba
Lepa Brena pala je nedavno tokom odmora u Novom Vinodolskom i slomila obje ruke. Pjevačica ne krije suze zbog bolova, a suprug Boba Živojinović se ne odvaja od nje pomažući joj da se što prije oporavi.

Lepa Brena (53) je dan nakon operacije provela u jakim bolovima, saznaje Blic od izvora bliskog porodici folk zvijezde. Boba Živojinović (50) je sve vrijeme pored nje, a kako su joj obje ruke u gipsu, pomaže joj da se hrani i to će činiti dok ona ne ojača.

"Brena je sve vrijeme pod lijekovima i injekcijama protiv bolova. Kada je medikamenti sa sedativnim dejstvom obore, ona uspije da odspava nekoliko sati, ali kada njihovo dejstvo prođe, budi se u jakim bolovima. Ne može da se pomjeri zbog gipsa na rukama i ne može sama do toaleta... Nerijetko i zaplače, a od nje se ne odvaja njen suprug. Pošto ne može da se služi priborom za jelo, on joj pokazuje ljubav tako što je hrani", kaže izvor Blica.

U Klinici za ortopediju Lovran nisu željeli da komentarišu te navode, kao ni Brenino trenutno zdravstveno stanje.

Podsjetimo, pjevačica je u petak ujutru slomila zglob na desnoj i lakat na lijevoj ruci na terasi hotela u Novom Vinodolskom. Ona je krenula na doručak u japankama i spotakla se na prazan stalak od suncobrana. Da bi izbjegla šiljak od stalka, Brena se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se jako povrijedila.

Prije ljetovanja u Novom Vinodolskom, pjevačica je dva mjeseca putovala svijetom. Bila je u Tajlandu i na Maldivima. Ona i bivši teniser u braku su 23 godine. Iako su ih mediji često rastavljali, njihov brak nikad nije bio poljuljan. Brena je više puta izjavljivala da bez Bobe ne bi mogla da zamisli život.

Zbog povrede Brena je otkazala sve koncerte.