Povukla se iz javnosti
35

Bivšu članicu grupe Feminnem gotovo je nemoguće prepoznati, a sada je otkrila lijepe vijesti

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivša članica grupe Feminnem Nikol Bulat ne objavljuje često fotografije na društvenim mrežama, no kada to učini, obožavatelje koji se i dalje sjećaju njezinih nastupa, iznenadi izgledom.

Međutim, 35-godišnja Nikol ovaj put je fanove iznenadila viješću da je trudna.

"Bebo, moje je srce puno ljubavi", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s trudničkim trbuhom u prvome planu, a dodala je i hashtag da je beba na putu.

Grupu je napustila prije 10 godina, a o njezinom privatnom životu ne zna se puno.

Nakon prekida glazbene karijere, posvetila se studiju prava, a u vezi je s bivšim nogometašem Dinama, 25-godišnjim Ivanom Šunjićem. Zbog ljubavi je Hrvatsku zamijenila Londonom te se posvetila karijeri influencerice.

Podsjećamo, njezinim kolegicama iz Feminnema Pameli Ramljak i Nedi Parmać nije se svidjelo što je Nikol kao članica grupe, bila "neozbiljna".

"Nikol je mlada i dobra djevojka i mi ne želimo nikoga da pljujemo. Jednostavno nije išlo, a jedan od razloga prekida saradnje jeste što je ona stalno reklamirala određene klubove i kafiće s kojim nismo imale sponzorske ugovore", kazala je te 2009. godine Pamela za naš portal.

Ističe da je u poslu kojim se one bave jako teško naći dobrog saradnika, te da je sukob između njih i Nikol tinjao već neko vrijeme.

"Posao pjevača je takav da se osoba jednostavno može lako izgubiti, a mi ne želimo nikoga prisiljavati da radi nešto što ne voli. Ovo nije prva kriza koju smo imale, naši poslovni saradnici su nam već ranije sugerirali da pronađemo neku ozbiljniju djevojku", dodala je tada Pamela.