Showbiz
10

Bivši suprug Janet Jackson tvrdi da s pjevačicom ima "tajnu" kćerku

Klix.ba
Pjevač James DeBarge koji je prije 32 godine bio u braku sa Janet Jackson tvrdi da on i pjevačica imaju dijete za koje javnost ne zna.

Bivši suprug Janet Jackson, pjevač James DeBarge, tvrdi da on i popularna pjevačica imaju kćerku. Jackson je 1984. godine pobjegla sa Debargeom, ali njihov brak je završen samo godinu kasnije.

"Dosta mi je tajnosti. Umoran sam od toga što istina ne izlazi na vidjelo, a ljudi postaju kukavice kada se to desi. Mislio da je da je pametno da progovorim o tome. Nisam znao. Vjerovao sam da nema djeteta, ali ono postoji", kazao je DeBarge kćerki Kristiniji tokom emisije "Growing Up Hip Hop" na WE TV-u.

Janet Jackson je udata za Wissama Al Mana s kojim očekuje prvo dijete. Pjevačica je u aprilu najavila da odgađa turneju kako bi zaasnovala porodicu, a s trudnički stomak bio je vidljiv kada je krajem septembra sa suprugom fotografisana u Londonu.

"Jako sam uzbuđen zbog nje jer vjerujem da će dobiti osjećaj ispunjenosti koji nikad nije imala", kazao je u nedavno njen prijatelj Tyler Perry.