Spriječili ga zaštitari
85

Bivši suprug Britney Spears objasnio zašto je upao na njeno vjenčanje: Samo želim da je sretna

I. B.
Jason je pokušao pokvariti vjenčanje svoje bivše supruge (Foto: Instagram)
Jason je pokušao pokvariti vjenčanje svoje bivše supruge (Foto: Instagram)
Jason Alexander, bivši suprug Britney Spears, otkrio je zašto je ranije ove godine upao na vjenčanje pjevačice sa njenim partnerom Samom Asgharijem, nakon čega je morala intervenisati policija.
Alexander tvrdi da nije mogao vjerovati da se Spears udaje za Asgharija te da se morao uvjeriti "vlastitim očima".

"Nisam mogao dopustiti da se uda pored razgovora koje smo vodili u posljednje dvije godine. Nisam otišao tamo da bih joj naudio. Htio sam da razgovaram sa Britney, uvjerim se da je dobro i da je to ono što želi", rekao je za strane medije.

Jason tvrdi da Britney nije spominjala udaju kada su se čuli nekoliko dana neposredno prije vjenčanja, što je njega navelo da posumnja da je prisiljena na brak, naročito zato što je posljednjih 13 godina provela pod starateljstvom njenog oca.

Kako je istakao, Jason i Britney dogovorili su se da će mu se ona javiti na WhatsAppu, što pjevačica nije učinila. Nakon što je u medijima vidio vijest o vjenčanju, zabrinutost je porasla.

Također, rekao je i kako ne zna šta bi se dogodilo da je toga dana naletio na pjevačicinog sadašnjeg supruga.

"Sve je to nekako samo predstava. Hollywoodski scenarij. Ne izgleda mi sretno. Cijela ta stvar nije stvarna", zaključio je on.

Britney i Jason, koji su bili prijatelji iz djetinjstva, vjenčali su se u Las Vegasu 2004. godine, no brak je trajao ukupno 55 sati prije nego su ga poništili.

Na dan njenog vjenčanja s Asgharijem, Jason je preskočio ogradu kako bi ušao u njen dom. Nakon što se potukao s Britneynim zaštitarima, oboren je na tlo i kasnije uhićen. Poslije je osuđen za neovlašteni upad i nanošenje povreda te mu prijeti do pet godina zatvora.

Jason priznaje da je njegovo pojavljivanje na vjenčanju bila uznemirujuća scena.

"Moglo bi izgledati pomalo zastrašujuće ako ne znate našu prošlost", rekao je i dodao da samo želi vidjeti pjevačicu sretnu.