Showbiz
0

Bivša supruga Paula McCartneya jedna od najomraženijih osoba

FENA
Heather Mills; Foto: Reuters
Heather Mills; Foto: Reuters
Bivša supruga Paula McCartneya jedna je od najomraženijih osoba u Velikoj Britaniji, o čemu svjedoči i najnovija informacija o otvaranju online kladionice na račun njenog invaliditeta - zainteresirani mogu predvidjeti hoće li joj tokom nastupa u "Plesu sa zvijezdama" otpasti umjetna noga, i tako bez puno truda zaraditi koju funtu.

Heather Mills nedavno je najavila sudjelovanje u britanskom "Plesu sa zvijezdama", zbog čega producenti zadovoljno trljaju rukama, jer ta bivša manekenka i supruga Paula McCartneya slovi za trenutno najkontroverzniju osobu u Velikoj Britaniji. Tu su činjenicu iskoristili vlasnici tamošnjih kladionica, pa je u nekoliko njih moguće klađenje na eventualno ispadanje njezine umjetne noge u popularnom tv showu.

Da stvar bude još bizarnija, kladionice su u samom startu objasnile zainteresiranima uvjete klađenja - istaknuto je da joj noga mora otpasti, ne smije biti namjerno uklonjena tokom plesa, i tek je tada moguće zaraditi novce, a trenutni koeficijent iznosi 3,5, odnosno, na uloženih 10 funti možete zaraditi 35 funti ako se Heather u emisiji dogodi kiks za koji navija cijela zemlja.

Ova neobična kladionica izazvala je u Britaniji veliki interes javnosti, ali, za divno čudo, ne i reakcije brojnih dušebrižnika koji svoj glas dižu kad je netko ugrožen, osramoćen ili ponižen. To je još jedan dokaz koji ide u prilog najnovijem istraživanju, a koje je Heather Mills stavilo na prvo mjesto najomraženijih stanovnika Velike Britanije.