Okupljanje pred šetnju
52

Bivša playboy zečica Tina Kunić uoči Povorke ponosa: Moje srce je jednostavno željelo dati podršku

L. R.
Tina Kunić (Foto: I. Š./Klix.ba)
Tina Kunić (Foto: I. Š./Klix.ba)
Bivša playboy zečica Tina Kunić odlučila je dati podršku LGBTI osobama u BiH i pridružiti se ovogodišnjoj Povorci ponosa koja se održava danas u Sarajevu.

Ovo je njen prvi dolazak na povorku ponosa u BiH, a kako kaže za Klix.ba željela je dati podršku svim ljudima.

"Ovo je prva povorka kojoj prisustvujem i moje srce je jednostavno željelo dati podršku svim ovim ljudima", poručila je Tina.

Njena očekivanja za današnju povorku jesu da bude dobra atmosfera i da se nada velikom broju dobrih ljudi, a ovim putem poziva sve ljude da se pridruže današnjem okupljanju.

"Prije svega, očekujem ovdje dobar provod i da bude dobra atmosfera, da bude puno dobrih ljudi, da širimo ljubav, pozitivnu energiju i da budemo svi ljubav i raja na 'ti'. Nije bitna vjera nacionalnost, bitna je ljubav, podrška i jednostavno da budemo svi kulturni i da budemo ljudi. Teško je biti čovjek. Ovim putem pozdravljam sve ljude dobre volje da se pridruže da budu dio ove Povorke ponosa", objasnila je ova nekadašnja Playboy zečica.

Podsjećamo, danas se održava četvrta Bh. povorka ponosa, čije je okupljanje počelo u 16 sati, a zvanična šetnja kreće u 18 sati ispred Historijskog muzeja.