Zabrinuta za njega
25

Bivša partnerica velikog francuskog zavodnika tvrdi da je on u životnoj opasnosti, optužila njegovu djecu

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Hiromi Rollin, bivša partnerica francuskog glumca Alaina Delona, tvrdi da je on u životnoj opasnosti, a za sve optužuje njegovu djecu.
Ona je u razgovoru za RTL ispričala kako su oni u augustu prošle godine odlučili obustraviti njegovo liječenje, što je dovelo do njegovog narušenog zdravstvenog stanja.

"Moje strahove su potvrdile izjave njegove kćerke Anouchke i njenog advokata, koji su jasno rekli da su prekinuli liječenje. Prošlo je četiri mjeseca bez liječenja, a šest mjeseci bez ljekarskog pregleda", kazala je.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Alain je 2019. doživio dvostruki moždani udar. Prošle godine je izjavio da želi biti eutaniziran jer ne želi više patiti.

Nedavno je odlučio tužiti svog sina Anthonyja zato što je u intervjuu pričao o njemu. Naime, Anthony je za Paris Match rekao kako se njegov otac teško miri s činjenicom da je njegovo zdravlje narušeno i da postoji velika mogućnost da je ovo bio njegov posljednji Božić.

Alain je preko advokata poručio kako je šokiran "medijskim ispadom koji je orkestrirao njegov sin Anthony" i najavio tužbu. Tvrdi da ne može trpjeti agresivnost Anthonyja koji mu stalno govori da je senilan.

Kao što je poznato, Alain je 1960-ih stekao svjetsku slavu, a imao je titulu seks simbola i velikog zavodnika.