Ana Sasso
38

Bivša Miss Jugoslavije na sinoćnjem koncertu bacila grudnjak na pozornicu: Uveselila sam basistu

D. J.
Bivša Miss Jugoslavije i legendarna Pipi djevojka Ana Sasso, odlično se zabavila na koncertu Novih fosila u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Ana se pojavila u društvu supruga, a u jednom trenutku je skinula grudnjak i bacila ga na pozornicu.

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell
Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Na svom Instagram profilu odlučila je dan kasnije objasniti zašto je to učinila.

"Sama ideja i želja je bila uveseliti člana benda koji je nedavno dao izjavu, da u cijeloj svojoj karijeri nije doživio da mu djevojke bacaju grudnjake, i da mu je to kaže kroz šalu, jedino nedostajalo. Riječ je o basisti grupe Novi Fosili gospodinu Marinku Colnago, koji ujedno za nepunih mjesec dana uplovljava u svoje 80-te godine, ako nije i godina više u pitanju, nisam sigurna. Moj naklon gospodinu Marinku na energiji koju posjeduje i dijeli istu s publikom u tim godinama", napisala je Ana i osvrnula se na medijske natpise koji su na pogrešan način interpretirali taj njezin potez.

"To što se sada manipulira i pišu tekstovi koji su meni osobno simpatični i da se ne shvatimo krivo, ne smetaju me! Novinari rade svoj posao i ništa im apsolutno osobno ne zamjeram, već mi žao što nisu prepoznali jednu lijepu gestu, odnosno ideju da se uveseli jedna od legendi naše muzičke scene, da se može i on napokon pohvaliti da je bačen grudnjak, i to ne jedan, više njih, pred njegove noge", zaključila je 59-godišnja Ana.
Inače, ova rođena Splićanka ponijela je titulu Miss Jugoslavije 1982. godine, a i dan danas oduševljava svoje pratitelje fotografijama na kojima pokazuje da je i dalje u top formi.