Promijenila izgled
48

Bivša manekenka prošetala u zavojima: Je li postala ovisna o plastičnoj hirurgiji?

I. S.
Foto: Nash/Backgrid
Foto: Nash/Backgrid
Bivša manekenka Katie Price je fotografisana u blizini svog doma u Surreyju (Engleska) dok se vraćala iz šetnje sa svojim psima. Izazvala je pažnju javnosti zbog zavoja oko glave, a mnogi smatraju da je postala ovisna o plastičnoj hirurgiji.

Katie je oduvijek otvoreno govorila o svom izgledu pa je tako ranije navela kako je operisala grudi, podigla stražnjicu i uradila liposukciju. Doktor Judy Todd s klinike Medica u Glasgowu kazao je da je nakon navedenih operacija, sudeći prema novim fotografijama, radila podizanje lica i obrva i korekciju kapaka (blefaroplastika).

"Izgleda odvratno. Vidi li na šta liči?", upitao je jedan korisnik Twittera.

"Ljudi, Katie Price je savršen primjer ovisnice o plastičnoj hirurgiji", također je jedan od komentara.

"Natečenost i modrice se često javljaju nakon ovakvih zahvata, ali se lice uglavnom vrati u normalno stanje nakon desetak dana. Naravno, neki pacijenti mogu biti otečeni i nekoliko sedmica nakon operacije, ali to zavisi o procesu ozdravljenja i postoperativnoj njezi", dodao je.

Bivša manekenka je ranije navela kako je davno prestala ubrizgavati botox jer je "prestao djelovati zato što je pretjerala s njegovim korištenjem nakon što je napunila 30 godina".

Prošli mjesec je objavila da se pridružila platformi za odrasle Only Fans. Nada se da će joj snimanje ovog tipa sadržaja pomoći da otplati dugove.