Teška bolest
128

Bivša članica grupe Feminnem tvrdi da se izliječila od multiple skleroze: Vjera mi je baza

I. S.
Foto: Instagram/____nika_antolos____
Foto: Instagram/____nika_antolos____
Bivša članica grupe Feminnem Nika Antolos je u novom intervjuu navela razloge zbog kojih smatra da se navodno izliječila od multiple skleroze.
Podsjećamo, ova bolest joj je dijagnosticirana 2018. godine.

"Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje", napisala je tada Antolos u objavi na Instagramu.

U novom intervjuu za IN Magazin kazala je sljedeće:

"Da, ja mislim da se ljudi bore s tim da se multipla ne može izliječiti. Ja ne znam, ali ako čovjek nema simptoma, nema relapsa, ja ću se smatrati izliječenom. Da traje tri dana, ta tri dana sam zdrava, a ovo moje traje više od dvije godine tako da zaista nemam više potrebu nikome ništa dokazivati općenito u životu, a po ovom pitanju tim manje."

Kako Antolos misli, u ublažavanju simptoma bolesti pomogla joj je promjena životnih navika. Između ostalog, budi se u pet ujutro.

"Prehrana, sokovi, suplementi, to je čarolija koje se svi boje. Voće, povrće, obavezno izbaciti gluten, hazein, laktozu, šećer i jaja. To za pet ujutro sam kriva jer volim se dići dva, tri sata ranije prije male pa da sam prisutna kad ona ustane. Što se tiče hrane ima toliko zamjena, prije 35 godina ne bih imala hljeb bez glutena, to bi bio problem, ali evo, danas i to imamo", prenosi Dnevnik.hr.

Bivša pjevačica je zbog multiple skleroze privremeno izgubila vid, a utjehu je pronašla u vjeri.

"Vjera mi je baza. Ja sam se sve vrijeme molila Bogu da to izdržim najbolje što mogu. Onda sam se molila i da me uzme. Ne možeš disati, hodati, ne vidiš smisao postojanja. Još te sve to vrijeme dijete gleda... Bio je to jedan strašan period. Tu se puno svega promijenilo i gospodin je oduvijek bio sa mnom. Ja sam zapravo samo to trebala osvijestiti, tako da, bolest mi je u tome pomogla", kazala je.

Osvrnula se i na to kako su u današnje vrijeme ženama, ali i djevojčicama postavljeni nerealni standardni ljepote.

"Kad me moja djevojčica koja ima osam godina pitala: 'Mama, jesam li ja debela?', smrzla sam se jer sam tada shvatila da ta neka priča ide u školi jer djeca gledajući televiziju i internet imaju sliku žene koja je kao savršena. Voljela bih da se ženu ljubi onakvu kakva ona jest i tu se opet vraćamo na Boga jer nas Bog ljubi takve kakvi jesmo. Ne bi se trebali truditi biti nešto što nismo. Savršenstvo ne postoji nigdje pa ni u jednoj ženi, a upravo u tome i jest savršenstvo", zaključila je.