U sklopu US Opena
7

Biviši teniski par Matteo Berrattini i Ajla Tomljanović imali neugodan susret u hotelu u New Yorku

N. C.
Matteo Berrattini i Ajla Tomljanović
Matteo Berrattini i Ajla Tomljanović
Bivši par Matteo Berrettini i Ajla Tomljanović imali su "zaista nezgodan" susret na ekskluzivnoj koktelu US Opena u hotelu Park Lane tokom vikenda.

Izvor je istakao da su teniski profesionalci, čiji je raskid uveliko predstavljen u Netflixovim dokumentarnim serijama "Break Point", nisu imali pojma da su oboje odsjeli u luksuznom hotelu, zbog čega su pokušavali izbjeći jedno drugo.

"Bilo je mnogo drame jer se nisu vidjeli od svog lošeg raskida koji se dogodio u februaru 2022. godine. Bilo je zaista nezgodno. Upućivali su jedno drugome ružne poglede sve vrijeme i morali su biti smješteni na suprotnim stranama hotela. Čuli smo i da su Berettinijevi roditelji bili na večeri i da im je Tomljanović upućivala ružne poglede. Berrettini je napustio zabavu. Tenzije su bile stvarno velike i neugodnost je bila ogromna", kazao je izvor.

Matteo i Ajla prekinuli su 2022. godine nakon višegodišnje veze, o čemu je ona progovorila u dokumentarcu "Break Point".

"Svaka veza ima dobrih i loših trenutaka. Jednostavno sam osjećala da stvari ne štimaju. Tražite nešto što će trajati cijeli život, a nije bilo suđeno da bude. Da, to je samo život koji se i dalje događa iako ste profesionalni sportaš", izjavila je Ajla u filmu.