Pink
0

"Biseksualka sam i nije me stid toga"

Sarajevo-x.com
"Biseksualka sam i ne stidim se toga" izjavila je popularna muzičarka Pink u intervjuu za britanski portal News Of The World iako je još prošle godine tvrdila da isuviše voli muškarce da bi mogla biti u vezi sa ženama.

Iako se slavna pjevačica pomirila sa suprugom Careyem Hartom priznala je da podjednako voli i žene i da je uopšte toga nije stid, jer joj je jedino bitno da je ljubav 'čista'.

"Trenutno sam sretna sa svojim suprugom, ali mislim da bih bila podjednako sretna i u vezi sa ženom. Ja uopšte nisam komplicirana osoba. Pjevam o ljubavi, o svim njenim oblicima, i ljubav je moja misao vodilja", kazala je američka muzička zvijezda pravog imena Alecia Beth Moore.

U intervjuu za britanski portal Dvostruka dobitnica Grammyja je također kazala da njeni osjećaji ne poznaju boju kože niti spol.

"Poražavajuća je činjenica da svijetom još uvijek vlada homofobija. Ja ne pratim nikakve trendove, jednostavno se vodim svojim osjećajima i uopšte ih se ne stidim. Biseksualka sam i ponosna sam na to", istakla je tridesetdvogodišnja pjevačica.