Showbiz
0

Birkhead je otac kćeri Anne Nicole Smith

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Rezultati DNK testa otkrili su da je biološki otac kćeri Anne Nicole Smith njen bivši momak, fotograf Larry Birkhead. Howard Stern, bivši advokat i dugogodišnji partner preminule Playboyeve zečice, također je tvrdio da je biološki otac male Dannielynn.

Birkhead je izjavio da prvo želi kupiti nove igračke za svoju kćerku. "Mrzim što vam ovo govorim, ali rekao sam vam da sam ja otac male Dannielynn", izjavio je Birkhead kada je izašao iz sudnice u Nassau na Bahamima.

Smith je umrla 8. februara od prekomjerne doze tableta za spavanje u 39. godini života. Posljednje mjesece svog života provela je na Bahamima gdje je i sahranjena.

Stern je izjavio da je razočaran rezultatima testa, ali da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi Birkhead dobio starateljstvo nad djetetom. Stern i Birkhead su se čak i zagrlili ispred sudnice nakon što su objavljeni rezultati testa.

Pored ove dvojice, muž glumice Zsa Zsa Gabor, princ Frederick von Anhalt također je tvrdio da je otac kćeri Anne Nicole.

Stručnjak za DNK, Dr. Michael Baird koji je sproveo test, tvrdi da je 99.9 posto siguran da je Birkhead biološki otac male Dannielynn. Zakazano je još jedno ročište za petak na kojem će se odlučivati o starateljstvu. Annina majka, Virgie Arthur rekla je da će zahtijevati zajedničko starateljstvo nad djetetom.