Showbiz
46

Biološka majka Angelinine kćerke Zahare moli glumicu da joj omogući kontakt s djevojčicom

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Dvanaest godina nakon što je Angelina Jolie usvojila djevojčicu Zaharu, njena biološka majka Mentewab Dawit Lebiso se želi ponovo povezati s kćerkom.

U intervjuu koji je dala za Daily Mail Lebiso je izrazila nadu da će razgovarati s kćerkom koja je imala šest mjeseci kada ju je Angelina usvojila u Etiopiji.

"Želim samo da zna da sam živa, da sam ovdje i da želim razgovarati s njom. Ne želim svoju kćerku nazad, želim samo da budemo u kontaktu, da je mogu pozvati i razgovarati s njom. Angelina joj je više majka nego što sam ja ikada bila. Bila je s njom kada je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Nedostaje mi sve vrijeme. Mislim o njoj svaki dan, o njenom licu i glasu. Znam kada ima rođendan, ali sam tužna jer ga ne možemo zajedno slaviti. Voljela bih da zajedno slavimo rođendane i druge posebne dane", kazala je Lebiso.

Istakla je da je Angelina Zahari pružila život kakav ona nikad ne bi mogla te da je njena kćerka izrasla u lijepu ženu. Također, zamolila je Angelinu da joj pomogne da razgovara s kćerkom.

"Svi ćemo u jednom trenutku umrijeti, a prije nego što umrem želim da ona zna za mene i za porodicu koju ima ovdje u Etiopiji. Molim Angelinu da mi omogući razgovor s njom, mislim da ne tražim puno", kazala je Lebiso.