Glumac otvoreno
9

Bill Murray: Oduševljen sam Selenom Gomez, rado bih je upoznao sa svojom majkom

Klix.ba
Američki glumac Bill Murray u ponedjeljak je prisustvovao premijeri "The Dead Don't Die 9" u kojem se, između ostalog, pojavljuje i glumica Selena Gomez, kojom je glumac vidno oduševljen.

"Zavolio sam je i mnogo mi se svidjela, a to nisam očekivao prije nego sam je upoznao. Naučio sam da neko uprkos velikom broju pratitelja na društvenim mrežama može biti mnogo drugačiji no što ga zamislimo", kazao je Murray.

Dodao je da je veoma uživao provodeći vrijeme s mladom pjevačicom i glumicom.

"Da mi je majka živa, ili da sam ranije upoznao Selenu, sigurno bih ih upoznao jednu s drugom. Doveo bih je svojoj kući i rekao: 'Majko, želim da upoznaš Selenu'", kazao je glumac.

Ovo nije prvi put da on pokazuje simpatije prema mladoj pjevačici, obzirom da joj je prije mjesec dana na jednoj od holivudskih zabava šaptao na uho. Kada su ga upitali šta joj je pričao, rekao je da se ne sjeća i da mu je u cilju bilo opustiti je.

"Veoma je prirodna, nevjerovatno bistra i divna. Uvijek me obraduje upoznavanje s nekom pop zvijezdom koja je kao ona", kazao je glumac dodavši kako je oduševljen i pjevačicom i glumicom Miley Cyrus. Oduševljava ga činjenica da uprkos velikoj slavi i velikom broju fanova i pratilaca ljudi poput Selene i Miley ostaju prisebne i prizemljene, te publici uvijek poklanjaju unikatne sadržaje.